Thuis in theater

Musicallessen

Doe jij mee met onze musicallessen?

Locatie: BS Caleidoscoop, Fluitenkruid 8, Empel (Den Bosch)
Dag: Maandag
Tijd: 18.30-20.30u
Start: 6-9-2021
Leeftijd: 10+ jaar
Docent: André de Jong
Kosten: €400,00

Zing en dans jij ook vaak op je kamer mee met de laatste hits? Of doe je dat misschien gewoon op het podium bij school? Droom je ervan ooit in een grote musical te spelen? Of maak je misschien van alles een lied? Dan is musicalles echt iets voor jou!

De nadruk bij deze lessen ligt, naast het ontwikkelen van het ‘ambacht’, op plezier, durf, zelfontplooiing en creativiteit. We gaan opzoek naar de kracht van onze eigen stem en leren hoe we de verhalen die de teksten en liedjes vertellen het duidelijkst kunnen overbrengen.

Musicalles bij Ekt is iemand anders en toch lekker jezelf kunnen en mogen zijn! Cursussen kenmerken zich door kleine groepen met veel aandacht voor ieder kind. Iedereen verdient een keer de hoofdrol. Wij werken dan ook niet met audities. Onze lessen zijn niet gericht op prestatie, we moeten al zoveel, maar enkel en alleen op plezier! Het is belangrijk dat iedereen bij Ekt zich thuis voelt.

In de lessen werken we in minimaal 35 lessen aan een voorstelling. Deze wordt in mei of juni vertoond.

Er geldt voor deze cursus een minimum van 8 deelnemers en een maximum van 15. Door de kleine groepen is er veel ruimte voor individuele aandacht. Bij te weinig aanmeldingen zullen de groepen worden samengevoegd. Leeftijden zijn een indicatie. Als je iets jonger bent is in overleg veel mogelijk! Indien een cursist later instroomt zal er een korting op de jaarprijs berekend worden gebaseerd op het aantal gemiste lessen.

SCHRIJF JE HIER IN!