Thuis in theater

Mini Musical

Tijdens dit kinderfeestje ben jíj de ster!

Mini Musical

Hierbij werken we samen aan een korte voorstelling. Deze maken tijdens het feestje ter plekke vanuit een bepaald thema. De kostuums worden verzorgd en als er tijd is worden de kinderen ook nog geschminkt. In de voorstelling zit ook een dans of een lied.

Leeftijd: 7+
Kosten aan huis particulier:  €120 (3 uur, incl. voorstelling)*
Kosten bij BrabantZorg Noorderkroon particulier: €150 (3 uur, incl. voorstelling, lekkers & drinken) -> meteen een dankbaar publiek!
Aantal deelnemers: Min. 5, max. 12
Boeken: Klik hier
Zakelijke prijs is op aanvraag, hierbij is er ook met het aantal deelnemers meer mogelijk. Neem contact met Ekt op. 

U kunt kiezen uit de volgende thema’s:

Fantastische Fantasie Wat als iemand, zoals jij en ik, in een andere wereld terecht zou komen? Wat voor wereld zou dat dan zijn? Wie zouden er leven? En hoe kom je weer terug… of wil je er misschien voor altijd blijven? We gaan tijdens deze workshop samen een wereld creëren die niet bestaat. In deze wereld mag iedereen zelf weten wie hij of zij zou willen zijn…

Sprookjes Smoothie Iemand valt tijdens deze voorstelling in slaap boven zijn of haar sprookjesboek. Wat als daar opeens een gemene stiefmoeder in de kamer staat??? Help!!! Of misschien wel de Gelaarsde kat? Ze hebben haar hulp nodig… de prins is namelijk verdwenen. Kunnen ze hem weer vinden? En wie komen ze onderweg tegen, wie gaat en kan ze helpen? We gaan samen proberen de prins te vinden, maar of dát lukt…

De Zinderende Zapper Wat als je in de televisie terecht zou komen? In welk programma of welke film zou je dan meespelen? Ben je misschien een ster in The Voice? Speel je mee in je favoriete soap? Of beland je juist in een enge horrorfilm? Het kan allemaal, omdat we het zelf verzinnen! We komen tijdens deze workshop in allerlei leuke, gekke en/of spannende situaties terecht, en allemaal door die magische zinderende zapper.

Horror Huis Een groep kinderen belandt in een akelig huis. Wat komen ze er doen, wie komen ze tegen en vooral komen ze er weer uit? Iedereen mag zijn wie hij of zij wil zijn… Een weerwolf? Een vampier? Of misschien wel een enge zombie…

Jungle Joy Stel je voor dat je in de jungle terecht komt. Wie of wat zou je tegenkomen? Wordt het een fantasieverhaal met dieren die kunnen praten of juist een spannend avonturenverhaal? Het kan allemaal, omdat we het zelf verzinnen!

Wild Wild West Luuk of Lucy komt terecht in het stadje Goudgehucht waar Billie de Boef regeert… kan hij deze schurk verslaan?

Mooie Modellen De jarige doet mee aan een modellenwedstrijd, maar tijdens deze wedstrijd gebeurt er iets verschrikkelijks… maar wat?

Mini Musical op Maat Een eigen bedacht thema mag ook al is het tarief dan hoger, €160 bij u thuis, €190 bij BrabantZorg Noorderkroon. Kies bij het aanvragen voor “Mini Musical op Maat” en vermeld bij opmerkingen welk thema u zou willen.

 *In de prijs is een reistijd van max. 15km. enkele reis inbegrepen, alle kilometers daarboven kosten 50ct.