Thuis in theater.

Theaterlessen

Iedereen van 6+ uit Den Bosch en omgeving kan bij Ekt verschillende theaterlessen volgen. Iemand anders spelen en toch lekker jezelf zijn, daar staat Ekt voor!

De lessen worden gegeven door Saskia de Haas, Wilma van der Ven en/of Sabien Martens. Lees hier meer over ze. De lessen vinden plaats in de theaterzaal in basisschool Caleidoscoop. Fluitenkruid 8 in Empel. 

Inschrijven voor onderstaande lessen kan via het inschrijfformulier. Voor meer informatie neem contact op met Ekt!

Toneellessen Hierbij werken we in minimaal 35 lessen aan een toneel voorstelling. Deze wordt in mei of juni vertoond. Het gaat bij deze cursus om het plezier in het samen toneelspelen. Niet om de prestatie. Er is dan ook geen auditie, iedereen mag meedoen! De voorstelling kan alleen toneel zijn, maar ook zang of dans bevatten. De nadruk in deze lessen ligt echter op toneel.

Lees meer


Musicallessen Hierbij werken we in minimaal 35 lessen aan een musical voorstelling. De nadruk ligt in deze lessen op plezier, durf, zelfontplooiing en creativiteit. We gaan opzoek naar de kracht van onze eigen stem en leren hoe we de verhalen die de teksten en liedjes vertellen het duidelijkst kunnen overbrengen.

Lees meer